Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rólunk

Irodánk 2011-ben kezdte meg működését 2 fővel. Az elmúlt 8 év alatt nagyon sok tapasztalatra tettünk szert és dinamikusan fejlődött vállalkozásunk. Ma már 8 fős fix létszámmal működik az utazási iroda, kollégáink minden évben személyesen tesztelik a kiránduló és nyaralóhelyeket, hogy naprakész információkkal láthassák el az utazóközönséget. Vállalkozásunk igyekszik a kor követelményeinek megfelelően tartani a kapcsolatot ügyfeleivel, így a legmodernebb eszközökkel szereltük fel irodánkat és fejlesszük tudásunkat nap mint nap. A teljeskörű kiszolgálás érdekében valutaváltónkban a legkedvezőbb áron van lehetősége pénztváltani. 

 


Személyesen Hajdúszoboszlón találhatók meg kollégáink, de ezen kívül állunk rendelkezésükre az egyik legnagyobb szociális hálón a Facebookon, jelen vagyunk Twitteren és Instagramon is. Böngésszék megujjúlt weboldalunkat és kérjék kollégáink segítségét telefonon vagy e-mail útján is. 

Jelmondatunk:  "Az Ön utazása a  Mi művészetünk.»


Várjuk megrendeléseiket. Tisztelettel: Tankovszki András irodavezető