Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Nyereményjáték!

Kategória: ,

Készültünk Nektek egy szuper NYEREMÉNYJÁTÉKKAL!
Szeretnénk Nektek kedveskedni egy 4 főre szóló kellemes hétvégével Hajdúszoboszlón! 
Nincs más dolgotok, mint like-olni az Art Thermal Travel Utazási Iroda Facebook oldalát, illetve követni minket az Instagram oldalunkon, ahol @artthermaltravel néven vagyunk megtalálhatóak! 
Illetve kommentben jelöljétek meg azt a 3 embert akivel szívesen elutaznátok Hajdúszoboszóra, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található és tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez! 
 
Nyereményjátékba való csatlakozás feltételei:
-Like-old az Art Thermal Travel Facebook oldalát
-Kövesd az Art Thermal Travel Instagram oldalát.
-Jelölj meg 3 embert akivel szívesen eljönnél (Instagramon, de akár Facebookon is).
-És amennyiben ez mind megtörtént jelezd egy like-kal!
 
Sorsolás: Ha Facebook és Instagram oldalunk követőinek száma eléri a 10.000-et
 
Szabályzat: 
-A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött személy, aki teljesítette a nyereményjáték feltételeit.
-A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevő hozzájárul, hogy nevét a Facebook és Instagram oldalon közzétegyük. Illetve legalább egy képet köteles irodánk számára eljuttatni, amelyen ő vagy utastársai szerepelnek a nyeremény felhasználása közben.
-A nyeremény nem átruházható.
-Azt Art Thermal Travel Utazási iroda vállalja, hogy a nyertes számára biztosít egy 4 főre szóló hétvégi pihenést Hajdúszoboszlón. A nyertesnek és általa választott 3 személynek.
-A nyeremény felhasználható: 2017. december - 2018. decemberéig (amennyiben a nyertes ez időn belül nem él a nyereményével abban az esetben a kedvezményt semmisnek tekintjük.)
-A nyereményjáték tárgya: 3 nap 2 éjszakás szállás 4 fő részére amit az Art Thermal Travel Utazási Iroda biztosít. (Minden egyéb szolgáltatás, a vevőt(nyertest) terheli.)
Vissza a hírekhez